Fijn dat je mijn website bezoekt

 

Ik ben Wim Veen

Mijn massageverhaal is begonnen in 1997 toen ik startte met de opleiding Sportmassage. In het jaar 1998 behaalde ik het diploma en startte ik mijn praktijk. Daarna nog diverse opleidingen gevolgd oa  Oosterse massage, stoelmassage (licentie Touch Pro), Reiki en Tok Sen.

Het is heel dankbaar werk om te mogen masseren, mensen helpen om spierspanning / pijn te verlichten. Ik heb niet alleen sporters op mijn tafel / stoel, massage is voor iedereen goed. Sinds 2011 mag ik het Australisch zeilteam masseren als deze in Medemblik komen voor de Spa Regatta.

Verder geef ik stoelmassage bij bedrijven en op beurzen.

Header 1280x600

Je kunt natuurlijk alles lezen over massage maar het gaat om het ervaren

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Contactinformatie

De Ven 22
1616 SP Hoogkarspel

Telefoon: 06 23 789 754
info@veensportmassage.nl